Eindelijk op weg!

Het was een hoop gedoe om m’n visum te krijgen, maar eindelijk kan ik dan op weg naar New Zealand! Het land van de kiwi’s, zowel Kiwi Fruit, als Kiwi People en niet te vergeten de Kiwi Vogel.

Het land van de film trilogy Lord of the Rings, de schitterende landschappen uit diezelfde film en het heerlijke eten, heb ik me laten vertellen door m’n Lonely Planet.

Vandaag om 2 uur ‘s nachts ben ik met ouders en zusje vertrokken richting Schiphol en leg ik de volgende route af:

Amsterdam – London
London – Los Angeles
Los Angeles – Auckland

Waarom via de States? Maakt qua afstand niets uit, het is namelijk ├ęcht aan de andere kant van de wereld. En dan land ik uiteindelijk 2 oktober ‘s morgens vroeg in Auckland, Nieuw Zeeland. Das zeg maar zaterdagavond voor jullie.

Met een kleine vertraging kwam ik vanmorgen aan op London Heathrow. Alleen het wachten hier ben ik nu onderhand wel zat, zit hier namelijk al vanaf 9 uur. En dan zijn die Tax Free op een gegeven moment ook niet meer zo interessant. Erg vermoeiend dagje dus maar je merkt meteen hoe makkelijk je contact maakt met mensen!

Om nog een stukje van de tijd te doden, toch maar even op de WiFi.
Tijd voor een berichtje op m’n weblog dus.

Bij deze, tot snel!

My location
Get Directions
Tagged with: , , , , ,
Posted in New Zealand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*