Saved the Hero

Na lang wachten in onzekerheid is het dan toch zover: HTC maakte gisteren bekend dat men in maart de lang verwachte update voor de Hero zal uitbrengen. De Hero is dan het eerste HTC toestel dat draait op Android 2.1. In mijn vorige post over Google’s besturingssysteem had ik nog hoop dat er december vorig jaar nog een update zou komen. Eindelijk is nu de kogel door de kerk.

Rondom Android is nog steeds veel te doen, er gaat geen dag voorbij zonder dat er op sites als Tweakers berichten over te lezen zijn.  Veel aandacht was er in januari voor de Nexus One die door Google in eigen beheer is uitgebracht. De hardware is overigens geproduceerd door HTC.


Het gonsde eigenlijk al tijden van geruchten wanneer komt de Google-phone, het moest volgens velen hét antwoord zijn op de iPhone. Voor mij heeft de Nexus One al met 5-0 gewonnen vooral door het open karakter van de software er achter die ik al heb mogen ervaren met mijn toestel.

Zelf bepalen wat je installeert is echt een pre en daarbij zijn er tal van diensten (agenda, e-mail) die je makkelijk synchroniseert met je Android telefoon. Qua prijs is het een makkelijke keuze, om maar te zwijgen van het feit dat je niet vastzit aan één mobiele provider. Vodafone brengt later dit jaar de Nexus One uit in Nederland.

Tot die tijd houd ik het nog wel vol met de HTC Hero. Iemand nog interesse in een nu toch wel snel verouderde Nokia N95? In maart weer een nieuwe post over de update die HTC dan hopelijk heeft doorgevoerd voor mijn Held!

Tagged with: , , , , , ,
Posted in Gadget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*